Franky Vist

03 oktober 2006

Jong geleerd


Jong geleerd.

Voor Xander , zoontje van mijn vismaat Steven was het deze zomer eindelijk zo ver, op een aangename vakantiedag mocht hij mee gaan vissen met papa op het grote water ergens in Nederland waar we lekker de naam niet van verklappen. Van uit Belgiƫ al een leuke trip op zich , ik zou zeggen bijna even leuk als op school reis gaan.

Xander hoort bijna wekelijks de visverhalen van papa en het is dan bijna normaal te noemen dat ook hij uiteindelijk eens een snoek wil vangen. Zoals zovele kleine sportvissertjes is dit bij hen de vis die het meest tot de verbeelding spreekt, grote groene rover , met gevaarlijke tanden die heel sterk te keer gaat als hij aan je hengel hangt te vechten!! , wie droomt daar niet van om er zo eens een te vangen. Als je papa dan over een mooie visboot en de nodige hengels beschikt moet het toch eens lukken !. En ja hoor , na een paar uur vissen was het zo ver en kon Xander zijn eerste snoek drillen en er heel trots mee op de foto gaan.

Onze opvolging lijkt verzekerd zo blijkt en misschien worden Xander , en Tjerk , mijn jonge vismaatje misschien ook wel een team dat aan de NKS en BK wedstrijden gaat deelnemen in de toekomst !!.

1 Comments:

  • Zestigvoet?????

    By Anonymous Anoniem, at 21:50  

Een reactie posten

<< Home